Valon kaupunki-tapahtuma 26.-28.9. tuo jälleen Jyväskylään kolmen päivän ajaksi upeita valotaideteoksia ja elämyksiä. Alva on mukana tänäkin vuonna tarjoten Kirkkopuistoon sijoitetun valoteoksen, joka on hollantilaisen Mr.Beam -taiteilijakollektiivin luoma Stem.

Kaupunginkirkon julkisivuun muodostuva valoprojisointiteos Stem luo visuaalisen elämyksen, johon jokainen voi vaikuttaa. Stem-teosta kuvataan näin: ”Kaupunginkirkon julkisivuun kiertyvä ’Stem’ kuvastaa, kuinka jokainen ääni ansaitsee tulla kuulluksi. Taideteos ammentaa inspiraationsa ajatuksesta, että kasvit kasvavat nopeammin kun puhut niille. Se mitä ja miten sanot sen, on merkitystä. Anna äänesi kukoistaa! Taideteos kuuntelee äänesi piirteitä. Ruoki taideteosta äänelläsi; ilmaise ajatuksesi, kuiskaa salaisuutesi, laula laulu tai naura ääneen, ja näe kuinka teos muuttuu ainutlaatuiseksi kasviksi, joka kiertyy ja kasvaa kirkon seinälle.”

Valon kaupungin tapahtumaesitteestä löytyy lisätietoja tapahtumareitistä, teoksista ja oheistapahtumista. Tapahtumareitiltä löytyy yhteensä 15 erilaista valoteosta ja erikoisvalaistuskohdetta.

Alva tarjoilee ”kaukolämpökaakaota” pop up -teltallaan Kirkkopuistossa tapahtuman torstai- ja perjantai-iltana, alkaen klo 18:00. Kaakaoteltta sijaitsee Kirkkopuiston Nordean puoleisella kulmalla. Tervetuloa nauttimaan kuppi kuumaa!

Alva toivottaa osaltaan kaikille tunnelmallisia hetkiä Valon kaupungissa!