Alva käynnistää viemärisaneerauksen Kylmälahdentiellä Keljossa. Saneeraustyömaalla on vaikutuksia alueen  autoliikenteeseen 12.08.-16.08.2024 välisenä aikana. Työmaasta aiheutuneet liikennejärjestelyt puretaan heti kun se on mahdollista.

Saneeraustyömaa sijoittuu Lidlin liittymän kohdalle Kylmälahdentielle, minkä vuoksi tieosuus suljetaan liikenteeltä. Liikenne ohjataan opasteiden avulla kiertoreiteille, jotka näkyvät liitteenä olevasta kartasta.

Kartta, johon on merkitty moottoriajoneuvoilta suljettu työmaa-alue ja kiertoreitit.

Työmaa vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen siten, että Linkki-linja 46 ei pysähdy Keljonkeskuksen pysäkillä työmaan aikana.

Kevyenliikenteen kulkuyhteys säilyy alueella normaalina.

Työmaan aiheuttamista mahdollisista sähkön-/veden-/lämmönjakelun katkoista tiedotetaan erikseen.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Urakoitsija:

Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy,
työmaapäällikkö Timo Pekkarinen, p. 050 477 3954

Rakennuttaja:

Alva-yhtiöt Oy, rakennuttaja Sirpa Saastamoinen, p. 050 3414030 (ark. 8–16) sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040

Tilaa maksuttomat sähkön, veden ja kaukolämmön häiriötiedotteet puhelimeesi tai sähköpostiisi Monitori-palvelustamme osoitteesta www.alva.fi/monitori.

Mikäli haluat antaa palautetta työmaasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Arkisin (ma–pe) klo 8–17, p. 014 366 4010 tai asiakaspalvelu@alva.fi. Puhelun hinta on kotimaan matkapuhelimesta matkapuhelinmaksu tai kiinteästä verkosta paikallispuhelumaksu. Voit myös jättää viestin verkkosivuillamme www.alva.fi.